e
Banner

Etiketler: ertuğrul erkoç



Taşımacılığın 70 yıllık tecrübesi filosunu Tırsan ile büyüttü



Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin en köklü firmalarından Ars-Pet Uluslararası Nakliyat 10 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus ile filosunu büyüttü. Sektörde 70 yıllık tecrübesi bulunan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan, “Müşterilerimiz bizden, biz de Tırsan’dan memnunuz. Filomuzun tamamı Tırsan ve bu işbirliğimiz devam edecek” dedi. 




Tırsan, K.STL 30 Gıda Tankeri ile zincirin en sağlam halkasını kurdu



Tırsan tüm iklim şartlarına meydan okuyan Tırsan Frigo ve pazarda üretilen en hafif gıda tankeri olan Kässbohrer markasıyla ürettiği K.STL 30 Gıda Tankeri ile müşterilerine gıda, likit ürünler ve soğuk zincir lojistiği alanında çözüm ortağı oluyor. Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, izolasyonlu bu araçlarla gıda, likit ve soğuk zincir taşımacılığında güven, hijyen ve sağlığı garanti ettiklerini aktarıyor.




Reysaş, daha hızlı operasyonlar için Tırsan'ı seçti



Tırsan, Covid-19’a karşı tüm güvenlik önlemlerini alarak Tırsan Adapazarı fabrikasında, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Reysaş Logistics’e teslimat töreni gerçekleştirdi. Yapılan törende Tırsan, firmaya 25 adet Tırsan Perdeli Mega ve 5 adet Tırsan Çift Katlı Frigo treyler teslim etti.